• iconTerazije 27/II, Beograd
  • iconinfo@cpsacademy.edu.rs

Radno vreme : Ponedeljak - Petak 08:00 - 15:30

icon

Pozovite nas

+381 63 401 462

Naše radionice

Course
13.400 RSD

One Minute Manager

Što više razumete zašto nešto deluje, to ste skloniji da ga koristite. Bićemo, zbog toga, srećni da Vam prenesemo ono što znamo. Odakle želite da pocnemo? Dobro, pre svega, kad govorite o Upravljanju za jedan minut, da li stvarno mislite da je potreban samo minut da biste uradili sve te stvari koje treba postići kao menadžer?

Course
12.500 RSD

Razvoj veština za kvalitetniju nastavu(AKREDITOVAN ZUOV PROGRAM, 12 BODOVA)

Da li želite da nastavu učinite kvalitetnijom, inovativnijom, zanimljivijom? Da li ste spremni da usavršite lični pristup u radu sa učenicima korišćenjem različitih metoda i oblika rada?

Program „Razvoj veština za kvalitetniju nastavu“ (ZUOV, kataloški broj 569) ima za cilj unapređivanje nastave društvenih nauka u osnovnim i srednjim školama i profesionalno usavršavanje nastavnika iz oblasti društvenih nauka.

Unapredite veštine za primenu nastavnih metoda. Ovladajte osnovama primene aktivnosti, iskustvenih igara, dramskih i multimedijalnih tehnika u nastavi koje angažuju učenike kognitivno, emocionalno i psihomotorno. Usavršite postavljanje pitanja kojima učenika vodite od njegovih doživljaja teme do sistematizovanih znanja iz oblasti. Upoznajte se sa primerima dobre prakse u izvođenju nastave društvenih nauka.